Tamsalu rühib tabelis ülespoole

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Schmalz (palliga).
Eric Schmalz (palliga). Foto: Ain Liiva

Tänavuseks korvpallihooajaks pealinna tehnikatudengitega jõud ühendanud Tamsalu Los Toros / TalTech kasvatas kolmapäeval Eesti esiliiga meistrivõistluste põhiturniiril võiduarvet, alistades G4S Noorteliiga 78:69 (poolaeg 45:36).

Pealinnas toimunud kohtumises vedasid tamsalulaste mänguvankrit Eric Schmalz 29 ja Raiko Orumaa 12 punktiga. Vastastest oli resultatiivseim 19 punkti visanud Oliver Suurorg.

Viie kaotuse kõrvale saadud kaheksas võit tõstis Los Toros / TalTechi meeskonna enne ülejäänud, sellel nädalalõpul peetavaid 13. vooru kohtumisi hetkeks turniiritabelis viiendaks. Sama arv võite on ühe mängu vähem pidanud ja kolmandal kohal paikneval Eesti Maaülikool / Limitex Autoklaaside meeskonnal ja neljandal kohal oleval KK Viimsi / Noto tiimil. Tabeli kaks esimest, tosinast mängust 11 võitu saavutanud RSK Tarvas ja üheksa võitu kogunud KA Tallinna Kalev / TLÜ kohtuvad omavahel täna õhtul pealinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles