Aqva tutvustab end jälle Helsingis messil

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva esindus võttis ette järjekordse käigu Helsingi turismimessile.
Aqva esindus võttis ette järjekordse käigu Helsingi turismimessile. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Aqva spaa tutvustab end jälle eile alanud turismimessil Helsingis. Spaa juht Roman Kusma ütles, et ollakse väljas oma tavapärase boksiga ja tänavu juba üheteistkümnendat aastat järjest. “Praeguses olukorras, kus Soome turiste on jäänud vähemaks, püüame nähtavad olla ja neid Rakveresse meelitada,” lausus Kusma.

Turismimessi esimese ehk eilse päeva esimene pool oli niinimetatud professionaalide päev ehk kella 12-ni tavakülastajat messile ei oodatudki, kohal olid ainult turismiettevõtete koostööpartnerid.

Spaajuhi sõnul hakkab keskus tavakülastajatega täituma reede lõunast, laupäeval ja pühapäeval on see aga juba nii täis, et naljalt ruumi astuda ei ole.

Aqva spaa on soomlaste seas mingil määral juba tuntud ja varasematel aastatel Aqvat külastanud inimesed tulevad uurima, milliste pakkumistega sel korral väljas ollakse. “Aga Soome on ikka nii suur maa, et jätkuvalt peab inimestele selgitama, kus Rakvere asub. Enamik soomlasi seda paraku ei tea,” ütles Kusma.

Eelnevad kümme aastat on siiski näidanud, et messist osa võtmine õigustab ennast. Kusma vahendas, et müügijuht Tiina Andressoni sõnul on tal messilt naastes ja esmaspäeva hommikul tööle jõudes alati paar rühmatellimust postkastis, mis näitabki, et tasub käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles