Talv kogub hoogu: lähipäevil on oodata kuni 17 miinuskraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm muutub järjest külmemaks.
Ilm muutub järjest külmemaks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil üha külmemaks ja uue nädala alguses on öösiti kohati oodata kuni 17 miinuskraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hooti lund. Hommikul on pilvi ja sadu hõredamalt. Puhub lääne- ja loodetuul 4–9, rannikul puhanguti 12–14 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Külma on 4–10, kohati 13, saarte rannikul 2 kraadi. Hommikupoolikul on pilves selgimistega ilm. Kohati on lumehoogusid. Pärastlõunal pilvkate tiheneb ning õhtul jõuab loodest tihedam sajuala. Puhub läänekaare tuul 3–8, rannikul puhanguti 11 m/s, õhtu poole tugevneb edela- ja läänetuul, puhudes 5–10, rannikul puhanguti 14, saartel kuni 16 m/s. Külma on 2–7 kraadi, saartel võib veel kohati ka kraad sooja tulla. 

Pühapäeval on pilves selgimistega ilm. Lumesadu levib loodest kagusse, kohati tuiskab, hommikuks sajuhood hõrenevad. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse ning puhub 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–18 m/s. Külma on 2–8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub lääne- ja loodetuul 4–10, ennelõunal põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 2–8 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3–9 m/s. Külma on 8–13, kohati 17, saarte rannikul kuni 4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3–9 m/s. Külma on 2–8, paiguti 10 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Külma on 8–13, kohati 17, saarte rannikul kuni 4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Tuul pöördub kagusse ja lõunasse ning puhub 2–8 m/s. Külma on 2–8, kohati 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles