Palermos testitakse pühapäeval uusi suuski

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palermo suusarajad Rakveres on spordisõprade üks lemmikpaiku.
Palermo suusarajad Rakveres on spordisõprade üks lemmikpaiku. Foto: Marianne Loorents

Rakveres tegutsev kauplus Rattabaas pakub huvilistele võimalust proovida pühapäeval mitmesuguseid vaba- ja klassikatehnika murdmaasuuski. Palermo terviseradadel kell 11 algav ja neli tundi vältav suusaproov on kõigile tasuta.

“Võtame kaasa orienteeruvalt kümme paari Madshusi suuski. Inimesed saavad proovida eri võistlussuuski ja harrastajatele mõeldud suuski,” kõneles Rattabaasi üks omanikke Argo Rohtmets. “Mõte ongi selles, et kui mõni inimene on veel kahevahel ja mõtleb, kas või millist suuska osta, siis nüüd saab ta teha proovisõidu. Täpselt samamoodi, nagu tehakse proovisõitu sõiduauto või jalgrattaga. Muidu räägitakse poes ainult müügijuttu, aga nüüd saab ise proovida ja kõikidele küsimustele vastused.”

Rohtmets lisas, et praegu on niivõrd head lumeolud, et kauplus ei pelga isegi kõrgema hinnaklassiga võistlussuuski poeruumidest välja tuua. “Saame kohapeal arutleda, kas siis tänapäeval on mingit vahet näiteks 500 eurot maksvatel ja nendest poole soodsamatel suuskadel, kas inimesed seda üldse tajuvad ning kuidas suusad rajal käituvad,” rääkis ta.

Suuski saavad pühapäeval Palermos proovida eelkõige täiskasvanud, kelle tarbeks on kohapeal eri pikkusega suusapaare. Kuigi kedagi pahatahtlikkuses ei süüdistata, tuleb proovisõitjatel jätta Palermo raja Tammiku-poolsesse parklasse püstitatavasse suusatelki tagatiseks kas isikut tõendav dokument või autovõtmed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles