Algava nädala keskpaik toob kuni 18 külmakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilmutab end iga päevaga rohkem.
Külm ilmutab end iga päevaga rohkem. Foto: Elmo Riig

Algava nädala kolmapäeval on paiguti oodata kuni 18 kraadi külma.

Ilmateenistuse teatel esmaspäeva öösel pilvisus hõreneb. Kohati sajab lund. Puhub valdavalt läänekaaretuul kiirusega 2-7, põhjarannikul loodetuul 5-9, puhanguti 12, öö hakul 14 m/s. Külma on 8-13, kohati 17, saarte rannikul kuni 4 kraadi. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Õhtul on pilvisem ja mitmel pool sajab. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2-7, põhjarannikul 4-9, puhanguti 12 m/s. Külma on 7-12, saartel ja rannikul 2-8 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool lund, pärast keskööd sajuhood harvenevad. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 9-14, kohati 17, saarte rannikul kuni 4 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, õhtul pöördub tuul saartelt alates kagusse. Külma on 7-11, saarte rannikul kuni 3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Lääne-Eestis sajab mitmel pool lund ja kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9, saartel puhanguti 14 m/s. Külma on 10-15, kohati 18, saartel 2-8 kraadi. Hommikul läheb mõnevõrra soojemaks. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja kohati tuiskab. Sajutõenäosus on väiksem Kagu-Eestis. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -4 kuni +1, Ida-Eestis on oodata 5-10 kraadi külma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles