Lumerohke talv paneb jalakäijate ja bussijuhtide kannatuse proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegustes lumistes oludes saavad sõiduauto ja liinibuss Rägavere teel teineteisest veel mööda, aga kui kõrvuti peaksid sattuma kaks bussi, on seis juba kehvem.
Praegustes lumistes oludes saavad sõiduauto ja liinibuss Rägavere teel teineteisest veel mööda, aga kui kõrvuti peaksid sattuma kaks bussi, on seis juba kehvem. Foto: Meelis Meilbaum

“Mingi hetk prahvatab vimm: kannatad ja kannatad, aga siis viskab üle,” põhjendas Rakvere teatri turundusspetsialist Laila Talunik üleskutset kõndida temaga hommikul mööda lumist Vallikraavi ja Õie tänavat tööle.

Läinud neljapäeval tehtud üleskutsest said indu kaks kaaskodanikku, kes reede hommikul endast märku andsid: Laila Taluniku eramust paar maja edasi elav inimene ja üks daam koerakesega.

“Daam koerakesega minuga teatrini välja ei jalutanud, sest ei soovinud oma neljajalgse elu ohtu panna, ja läks tammiku trepist üles,” kõneles Talunik, kes oli saanud veel nädalavahetuselgi Vallikraavi ja Õie tänava elanikelt hulga tagasisidet ja tänusõnu, et ta probleemi tõstatas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles