Rahvale tuuakse otsustamiseks seitse ideed

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja valla vapp.
Väike-Maarja valla vapp. Foto: Väike-Maarja vald

Väike-Maarja vallavalitsuse komisjon hindas kaasava eelarve rakendamiseks tehtud ligi paarikümmet ettepanekut, kontrollis nende vastavust kaasava eelarve korrale ja otsustas seejärel panna seitse sõelale jäänud ideed rahvahääletusele.

Hääle saab anda Ebavere kettagolfipargi rajamise, valda nelja kiirusemõõtjaga tabloo paigaldamise, Pedja jõe alguse haljasalale vaba aja veetmise võimaluste loomise, Triigi mõisa müüri renoveerimise, Äntu paisjärvele ujuvsilla ja istumisala ehitamise, Simuna vana koolimaja fassaadi korrastamiseks akende ilmastikukindlate komposiitplaatidega katmise ja neile aknast välja vaatavate õpilaste ja õpetajate piltidega ajastutruu fotogalerii trükkimise või Võiverre valgustatud bussiootepaviljoni paigaldamise poolt.

Oma sõna on võimalik sekka öelda üksnes Väike-Maarja valla registrisse kantud elanikel. Valiku meelepäraseima ettepaneku kasuks saab langetada vallamaja kantseleis või veebi­keskkonnas volis.ee veebruari esimese kaheksa päeva jooksul.

Rahaline tugi kuni 15 000 euro suuruses summas antakse enim hääli kogunud ideele või ideedele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles