Rakvere saabus Lätist võidu ja kaotusega

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Toode
Andres Toode Foto: Meelis Meilbaum

Nädalavahetusel pidas Rakvere Võrkpalliklubi kaks Credit24 meistriliiga kohtumist. Laupäeval tunnistasid rakverlased RTU/Robežsardze 3:0 (25:23, 27:25, 25:18) paremust ning pühapäeval olid 3:1 (25:23, 26:24, 23:25, 25:19) üle turniiritabeli ankrumehest, VK Biolars /Jelgava tiimist.

Rakverlaste peatreener Andres Toode lausus, et just selline plaan nädalavahetuseks oligi – võtta kolm võidupunkti. “Kohustuslik võit pidi tulema Jelgava vastu. Sellega saime hakkama. Aga ausalt öeldes jäime ka RTU mänguga rahule,” kõneles Toode ning lisas, et laupäevane vastasseis oli hästi võistluslik, kus punkt-punkti mängu jätkus geimide lõpuni. “Geimide lõpud kaotasime kas oma vea või nende tarkuse pärast,” märkis peatreener, kelle sõnul olid Rakvere mehed kahes geimis eduseisus, aga ei osanud seda hoida.

Virumaa tiim oli turniiritabelis liidriga võrdsete punktidega teisel kohal asetseva RTU/Robežsardze vastu kahes geimis eduseisus. Peatreener lausus, et rakverlased ei olnudki pikka aega nii jõulise rünnaku ega nii tugevate servide vastu mänginud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles