Kaubanduskeskused keelasid poliitkampaania tegemise

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaala keskus on resoluutne: kaubanduskesuse territooriumil valimiskampaaniat teha ei tohi ning inimeste tülitamine ei ole lubatud.
Vaala keskus on resoluutne: kaubanduskesuse territooriumil valimiskampaaniat teha ei tohi ning inimeste tülitamine ei ole lubatud. Foto: Vladislav Musakko

Intsident Vaala keskuse sissekäigu ees ja kliendi pahameel sundisid ostukeskuse juhtkonda vastu võtma otsust, millega keelati poliitkampaania tegemine sissepääsude juures ning parklas. Ka Põhjakeskuses ei tohi omavoliliselt tegutseda.

Vaala keskuse haldusjuht Avo Bergström ütles, et vahejuhtum oli läinud laupäeval keskuse ühe sissepääsu juures, kus tehti keskuse loata valimiskampaaniat. Propaganda häiris nii külastajaid kui ka poodnikke. Mis täpselt juhtus, ei osanud Bergström kirjeldada. Kuna erakond, kes sel päeval kampaaniat Vaala keskuse juures tegi, asus keskuse käest selleks luba küsima alles seejärel, kui häiritud klient poliitikute tegevusest teavitas, otsustas juhtkond kinnistul kampaania tegemise kõigile parteidele keelata.

"Keskuse koridoride peal pakuvad ettevõtted oma teenuseid, mis on kliendid niigi juba ära tüüdanud. Siis saabuvad poliitikud ka veel ja see ei meeldi isegi rentnikele. Inimene tuleb laupäeval maalt poodi ja tõmmatakse juba uksel nii-öelda liistule, mispeale saame meie pahameele osaliseks," kõneles Bergström.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles