Jüri Butšakov liigub hommikust õhtusse

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Butšakov Kanal 2 hommikustuudios.
Jüri Butšakov Kanal 2 hommikustuudios. Foto: Madis Sinivee

Seda, kes on telesaadetest tuttav ajakirjanik Jüri Butšakov, teavad paljud, vähem teatakse aga nüanssi, et mees on varajases lapsepõlves elanud Rakkes.

Järgmisel nädalal, 28. jaanuaril alustab Kanal 2-s õhtune teleprogramm “Õhtu!”, saate üheks juhiks on Virumaa juurtega Jüri Butšakov. Mehele, kes varem juhtis samas telekanalis hommikuprogrammi, tähendab muutus peaasjalikult seda, et ta ei pea enam ärkama enne kukke, tihaseid ega hommikupäikest kell 4.20, nagu see talle kaua harjumuseks on olnud.

Jüri naerab ja tõdeb, et pikas plaanis tänavad teda kindlasti nii pere kui ka tervis. Tegelikult on muutus suur, sest õhtune teleaeg on päeva tähtsaim, see on nõndanimetatud prime time. “”Radaris” kaasa lüües nägin, kui oluline on sel kellaajal pakkuda mitmekülgset, uut ja kaasahaaravat kvaliteeti, mistõttu tuleb “Õhtu!” paljuski erinev “Hommikust!”,” ütleb Jüri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles