Konstaablimaja uus elu ilusalongina

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmerul asuva ilusalongi Londraly perenaine küünetehnik Sirle Lond seadis eesmärgiks, et uus töökoht oleks talle endale justkui teine kodu ja et kliendid tunneksid end samuti koduselt ja hubaselt.
Sõmerul asuva ilusalongi Londraly perenaine küünetehnik Sirle Lond seadis eesmärgiks, et uus töökoht oleks talle endale justkui teine kodu ja et kliendid tunneksid end samuti koduselt ja hubaselt. Foto: 2 x Vladislav Musakko

Viis aastat tagasi tõi abikaasa Sirle Londi Sõmeru kunagisse konstaablipunkti ja küsis: vaata üle, kas tahad? “Mõtlesin, et kas sünnipäevakingitus. Kust me selle raha renoveerimiseks saame? Aga kogusime. Ja mees pani ise suuresti ehitusel käed külge,” räägib Sirle, kuidas tal õnnestus avada Londraly nime kandev ilutuba.

Hingelt muu hulgas suure mototehnikakirega Sirle Lond poleks eluski tahtnud hakata tööna geelküüsi paigaldama ja hooldama, kui elu ise ei oleks talle seda võimalust kätte toonud. Ta töötas autovaruosade poes, kui tervis halvenes ja tuli jääda mitmeks kuuks haiguslehele. Pärast koondamist tegi ta abikaasa julgustusel kannapöörde, alustades enese täiendamist küünetehnikuna.

“Ma käisin oma küüntega aastaid sõbranna juures, kuid ta kolis paraku Tallinnasse. Proovisin leida Rakverest omale uut küünetehnikut, kuid ei jäänud ühegi tööga rahule, sest “minu” küünetehnik oli oma ala proff. Ja siis mõtlesin, mis seal ikka, õpin selle ära ja hakkan ise enda küüsi tegema, siis pole kedagi süüdistada,” tunnistab Sirle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles