Minikorvpalluritel terendab põnevaim aeg

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Spordikool/Tarva kossupoisid (sinises) kuuluvad mini-vanuseklassi tiitlivõistlustel omaealiste paremikku.
Rakvere Spordikool/Tarva kossupoisid (sinises) kuuluvad mini-vanuseklassi tiitlivõistlustel omaealiste paremikku. Foto: Erakogu

Eesti noorte meistrivõistlustel korvpallis lõppes poiste mini-vanuseklassi (snd 2007. aastal ja hiljem) põhiturniir ja ees ootavad vahegrupimatšid.

Tugevamas, A-alagrupis võistelnud tiim Rakvere Spordikool / Tarvas läheb hooaja kulminatsioonile vastu põneva tabeliseisuga.

Kui liider Audentese SK võitis kõik kümme kohtumist ja Tartu Ülikooli Korvpallikool / Draakonid kaotas vaid ühe matši kümnest, siis nende selja taga käis väga vilgas askeldamine.

Nii kolmanda koha hõivanud Rakvere Spordikool / Tarvas, neljas, Reinar Halliku Korvpallikool kui ka viies, Tiit Soku Korvpallikool / SK Nord 1 kogusid kõik võrdselt seitse võitu ja kolm kaotust.

Kuuendal positsioonil on Keila Korvpall võrdselt viie võidu ja viie kaotusega. Nimetatud kuuik moodustab järgnevalt ühe ja järgmised viis võistkonda teise vahegrupi. Aprilli keskel peetavale finaalturniirile lunastab kahe grupi peale pääsu kaheksa tublimat.

Põhiturniiri neljast viimasest mängust pealinna klubidega võitsid treener Madis Putko juhendatavad Rakvere spordikooli minipoisid pooled.

Esmalt tunnistati Audentese SK 57:37 paremust, seejärel alistati TTÜ Korvpallikool / Haabersti SK 50:25, jäädi napilt 50:54 alla Tiit Soku KK / SK Nord tiimile ning lõpetuseks võideti sama klubi teist võistkonda 56:32.

Tugevamate selja taga madistavad hoolega B-alagrupi võistkonnad. Seal näitab paremat minekut Väike-Maarja RSK. Väikemaarjalaste kõrval hangivad kogemusi ja tunnevad rõõmu korvpallimängust tiimid Viru-Nigula Hundid, Tamsalu Los Toros ja Kadrina Karud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles