Jalgpallihooaeg algab sel korral ilma Rakvere Tarva naiskonnata

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva jalgpallinaiskond võtab mängijate vähesuse tõttu selleks aastaks aja maha. Pilt on illustratiivne.
Tarva jalgpallinaiskond võtab mängijate vähesuse tõttu selleks aastaks aja maha. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Viimased neli aastat Eesti naiste jalgpalli meistrivõistluste teises liigas osalenud ja kahel korral kolmandaks platseerunud Rakvere JK Tarvas naiskond ei jookse algaval hooajal tiitlijahiks vutimurule.

Klubi tegevjuht Reijo Kuusik põhjendas loobumisotsust mängijate vähesusega.

Naiskonna järelkasv on veel verinoor ja samuti pole uudis, et paljud lahkuvad pereelu, töö või õpingute tõttu. Näiteks koolilõpetajad siirduvad õpingute jätkamiseks enamasti väljapoole kodulinna ja reeglina leitakse siis ka uus mängupaik.

Naiste meistriliigas teenis mullu siit kandist sirgunud mängijatest Mari-Ann Ploompuu Pärnu JK rivistuses hõbeda ning Naidä Imanova ja Birjo Rasmussen Tallinna FC Levadiaga pronksi.

Esiliigas said pronksi kaela Tallinna FC Flora II koosseisu kuulunud Gertu Kendra, Ave Nurmeots ja Keit Reitel.

Lisaks naiskonnale loobub Rakvere JK Tarvas meeste duubelrivistus madalama liiga meistrivõistlustel osalemast. Rõhku pannakse järelkasvule ja võistkond registreeritakse U19 vanuseklassi tiitlivõistlustele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles