Uue väravavahiga Tapa käsipallurid tegid võõrsil Arukülale tuule alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond alistas kolmapäeval võõrsil Eesti meistriliiga käsipallilahingus kindlalt, 35:19 (poolaeg 14:9) Aruküla/Audentese meeskonna.
Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond alistas kolmapäeval võõrsil Eesti meistriliiga käsipallilahingus kindlalt, 35:19 (poolaeg 14:9) Aruküla/Audentese meeskonna. Foto: Vladislav Musakko

Sk Tapa käsipallimeeskond alistas kolmapäeval võõrsil Eesti meistriliiga käsipallilahingus kindlalt, 35:19 (poolaeg 14:9) Aruküla/Audentese meeskonna.

Tapa tõi kõrgliigasse tagasi kogenud väravavahi Mikola Naumi, aga Arukülagi oli talvepausil ridu täiendanud.

Külalismeeskond sai kaheksa minutiga algedu 4:1, ent Aruküla/Audentes jõudis Aleksander Kesküla, Antti Rogenbaumi ja Martin Kalveti väravate abil viigini. Uuesti haaras Tapa ohjad ja hakkas vaikselt eduseisu kasvatama. Teise pooltunni algul kasvas vahe 16:9 peale, enne kui arukülalased 3:0 vahespurdi tegid. 16:12 eduseisul hakkasid Tapal suurepäraselt tabama Raimond Himma, Ivary Volkov ja Vahur Oolup ning vahe ainult kasvas. 41. minutiks oli see juba kahekohaline, 22:12, ja kolm minutit hiljem 25:13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles