Tuleval nädalal selguvad Uudekülas maakonna jäähokimeistrid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3. veebruaril peetakse Uudeküla hokiväljakul Lääne-Virumaa meistrivõistlused jäähokis.
3. veebruaril peetakse Uudeküla hokiväljakul Lääne-Virumaa meistrivõistlused jäähokis. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

3. veebruaril peetakse Uudeküla hokiväljakul Lääne-Virumaa meistrivõistlused jäähokis. Mõõduvõtud algavad kell 10. Oodatud on kõik meie maakonna jäähokihuvilised.

Möödunud aastal oli meeskondi vähe ja maakonnameister jäi selgitamata. Ülemöödunud aastal võitis nelja meeskonna konkurentsis meistritiitli Viru-Nigula tiim.

Sel hooajal paneb Viru-Nigula välja lausa kaks satsi ning Tamsalu hokimehed on samuti hakkamist täis. Uudevälja hokiväljaku peremees Martin Uudeküll ütles, et iseenesest saaks veel ka Tapal meeskonna kokku ning mängumehi on veel Kadrinas ja Rakveres.

Viimased kolm talve on olnud viletsad ja hokiväljak püsinud vaid kuu aega. Sel talvel on Uudevälja liuväli juba tükk aega uisutajatele sõidurõõmu pakkunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles