Suusaorienteerujad sprintisid jäises Haanjas

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna mullune parim noorsportlane Sander Pritsik juhatas uue aasta sisse kahe Eesti meistrikullaga suusaorienteerumises.
Maakonna mullune parim noorsportlane Sander Pritsik juhatas uue aasta sisse kahe Eesti meistrikullaga suusaorienteerumises. Foto: Sander Lembra

Suusaorienteerumise meistrivõistluste sprindidistantside tehniliselt rasked rajad Haanjas passisid hästi Rakvere Orienteerumisklubi (OK) sportlastele, kellest Laura Lään ja Sander Pritsik krooniti kahekordseteks võitjateks.

Rohkem murdmaasuusatamisele käe andnud Jäneda neiu Laura Lään võitis individuaalse kulla N16 klassis ning koos Kadrina tüdruku Liis-Marii Kasoga veenvalt N14–16 klassi teatevõistluses. Sander Pritsik saavutas esikoha kaks aastat vanemate noormeeste hulgas, edestades klubikaaslast ja peamist konkurenti Ragnar Roobat. Kahekesi panid rakverlased ülekaalukalt kinni M18–20 vanusearvestuse teatesõidu.

“Kui teatud asju võib teinekord prognoosida või oodata, et õnnestutakse, siis Laura individuaalne võit ja teates koos Liis-Mariiga kahe peale saadud esikoht olid üllatused,” kõneles Rakvere Orienteerumisklubi juht Kuno Rooba. Sander Pritsiku ja Ragnar Rooba omavaheline madistamine on Rooba-seeniori sõnul juba igapäevane. “Nad on suhteliselt võrdsed,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles