Rakvere linna ohtlik ristmik nõuab ühe ohvri teise järel (1)

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laada ja Posti tänava ristmikul põrkasid kaks sõiduautot viimati kokku 20. jaanuaril.
Laada ja Posti tänava ristmikul põrkasid kaks sõiduautot viimati kokku 20. jaanuaril. Foto: Erakogu

Laada ja Posti tänava ristmik on Rakvere linna üks ohtlikumaid ristmikke, kus üks õnnetus teist taga ajab. Peamiseks põhjuseks on kehv nähtavus, mida põhjustavad liikluseeskirja eirates ristmikule liiga lähedale pargitud sõidukid.

Hiljaaegu, 20. jaanuari lõuna ajal, põrkasid ristmikul kokku kaks sõiduautot. Läinud aastal jäid kas Virumaa Teataja fotograafide või lugejate fotosilma ette 16. septembril, 12. augustil ja 17. juulil Laada ja Posti tänava ristmikul toimunud liiklusõnnetused. Need paraku on vaid üksikud näited, tegelikult on plekimõlkimist seal rohkem.

Politsei on 2018. aasta algusest registreerinud sel ristmikul neli liiklusõnnetust, millest ühe kohta on alustatud menetlust – ühes õnnetuses sai inimene viga. Kõigi ristmikul toimunud avariide kohta puuduvad politseil andmed, sest kindlustusjuhtumite kohta politsei statistikat ei tee.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles