Tapal sündis moodne kuldkalake

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa valla infokorjekaart. Iga punkt tähistab ühte ideed, värvused tähistavad aga kategooriat: sinine punkt märgib ettepanekut vaba aja ning spordi teemal, lilla aga ehitus- ja arendustegevuse asjus. Kasutuses on seitse värvi ehk nõuandeid saab jagada seitsmes kategoorias.
Tapa valla infokorjekaart. Iga punkt tähistab ühte ideed, värvused tähistavad aga kategooriat: sinine punkt märgib ettepanekut vaba aja ning spordi teemal, lilla aga ehitus- ja arendustegevuse asjus. Kasutuses on seitse värvi ehk nõuandeid saab jagada seitsmes kategoorias. Foto: Kuvatõmmis, Shutterstock, Montaaž

Tapa vallal valmis detsembris uus, interaktiivne kaardirakenduste kogu, kust on võimalik hankida mitmesugust informatsiooni. Samas saavad kodanikud valla tarvis head nõu anda.

Kaardid annavad teavet näiteks talvise teehoolduse ja avalike prügikonteinerite asukoha kohta. 22. veebruarini on avatud ideekorjekaart, kuhu inimesed saavad jätta oma mõtteavaldusi ja pakkumisi vallaelu korraldamiseks.

See on suur samm inimeste ja omavalitsuse vahelise kommunikatsiooni parandamise teel. Praegu on kasutusel viis kaarti, kuid oodata on lisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles