Tervendaja Andres on abi andnud ka Anu Saagimile (1)

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristallvoodi valgusteraapiat, uut ravimeetodit, on mees praktiseerinud lühikest aega. Aparaadi toime on aga mõjus, kes seda proovib, see tuleb ka tagasi.
Kristallvoodi valgusteraapiat, uut ravimeetodit, on mees praktiseerinud lühikest aega. Aparaadi toime on aga mõjus, kes seda proovib, see tuleb ka tagasi. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere vallas Ussimäel elab isevärki mees. Tema ei usu, et Mang tegelikult ka naisi ahistas, inimest vaevavad mured võib ta aga ette lugeda pelga esmapilgu järel.

Andres on teinud kaasa telesaates, kuhu hädalised helistavad, et telefoni teel abi saada. Nagu armastatud doktor Viktor Vassiljev, on Andreski haaranud otseeetris toru ja puistanud nõuandeid kui küllusesarvest. Veel hiljuti on mees end tabanud mõttelt astuda võistlustulle näiteks selgeltnägijate saates, ent liigset tähelepanu ta siiski ei naudi ja nõnda on mõte mõtteks jäänud.

Kui kolleeg ütles mulle, et tema naabruses elab tervendaja, leidsin end arutlemas: mida teeb tervendaja Lääne-­Virumaal? Keda ta siin ravib? Nagu igal pool, leidub haigeid küll siingi, aga ­kellel on aega ja raha, et seda posijale kulutada. Võibolla Tallinnas, kus ini­mesed jõukamad, moodsamad ja alternatiivsete võimaluste otsingul, pole ­ime­tegija juures käimine haruldane, aga siin ...?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles