Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld annavad sõbrakuul kontserte

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrakuul lähevad head sõbrad ja andekad muusikud Kalle Sepp (vasakul) ning Mikk Tammepõld tuurile. Veebruari teisel päeval astutakse üles ka Haljala rahvamajas.
Sõbrakuul lähevad head sõbrad ja andekad muusikud Kalle Sepp (vasakul) ning Mikk Tammepõld tuurile. Veebruari teisel päeval astutakse üles ka Haljala rahvamajas. Foto: Maris Savik

Järgmisel laupäeval jõuavad head sõbrad ja andekad muusikud Kalle Sepp ning Mikk Tammepõld oma kontserdiga Haljala rahvamajja.

Sõbrakuul tuuritavad Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld Eesti eri paigus. Kontserte on plaanitud ka Lääne- ja Ida-Virumaale: 2. veebruaril antakse kontsert Haljalas, päev pärast seda ollakse Iisaku rahvamajas ning 6. veebruaril Mustvees.

Nii esinevad mehed 14 kontserdipaigas ja lausa 11 maakonnas.

Kalle Sepp on suurepärane näitleja ja laulja, kes sai laiemalt tuntuks saate “Su nägu kõlab tuttavalt” võitjana.

Mikk Tammepõld on laulja ja helilooja, kes on tuntud bändide Brides in Bloom ja Dramamama solistina ning võimeka sooloartistina. Ühiselt loovad ja esitavad mehed muusikat ansamblites Locomotiiv ja The Purple Gang.

Veebruarikuistel hubastel kontsertidel esitab duo nii omaloomingut kui ka teiste artistide tuntud lugusid omas võtmes. Imeilus eestikeelne kontserdikava sobib talveõhtusse suurepäraselt. Lubatakse, et mõnus kontserdielamus on garanteeritud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles