Ugala teatri värskes menulavastuses astuvad Haljala rahvamaja lavale vanameistrid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri menulavastus “Meistrite liiga” jõuab Haljalasse koos võimsate näitlejate Luule Komissarovi ja Peeter Jürgensiga.
Ugala teatri menulavastus “Meistrite liiga” jõuab Haljalasse koos võimsate näitlejate Luule Komissarovi ja Peeter Jürgensiga. Foto: Ugala teater

Esmaspäeval, 4. veebruaril kell 19 annab Ugala teater menulavastusega “Meistrite liiga” külalisetenduse Haljala rahvamajas.

Lavaloo keskmes on kaks vananevat näitlejat, nende tütar, jalgpall ja filmivõtted. Lavastuses esitatakse küsimus, kuidas minna edasi, kui elu hakkab lõpule jõudma, aga tegelikult tundub, et olulisem osa elust on justkui jäänud elamata.

Lavastaja Tanel Ingi on loonud südamliku, kuid hasartse loo, mis koomilistest situatsioonidest hoolimata kutsub tegelastele kaasa elama ja nende saatuse pärast südant valutama. “Meistrite liigas” segunevad ühtseks tervikuks mitu teatrilegendi, Luule Komissarovi ja Peeter Jürgensi mängitavad eluloolised seigad ning fantaasiamäng.

Rakvere mehe, lavastaja Urmas Lennuki elulises komöödias säravad peale Ugala väärikaimate näitlejate Rakvere päritolu Vallo Kirs, Triinu Meriste, Jaana Kena, külalisena teeb “Meistrite liigas” kaasa Elina Reinold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles