Kurepesadest on ilu ja valu

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahakukutatud kurepesast siiski suurt õnnetust ei sünni, sest keskkonnaameti andmetel ehitavad kured endale uue pesa.
Mahakukutatud kurepesast siiski suurt õnnetust ei sünni, sest keskkonnaameti andmetel ehitavad kured endale uue pesa. Foto: Vladislav Musakko

Kaheksa aastat oma koduaknast kurepesa ja sealset tegevust jälginud Koit Arula suutis ühel aastal suleliste kodu elektrimeeste käest päästa, kuid tänavu see enam ei õnnestunud.

Arula meenutas, et elektrimehed ihusid tema kodu lähedal Vaekülas elektriposti otsas olevale kurepesale juba ammu hammast. Mees ähvardas sügisel posti otsas olnud elektrikke keskkonnainspektsiooniga, kui nad kurepesa alla kukutavad. Ähvardus mõjus ja pesa jäi alles.

Tänavu see ei õnnestunud. Alles hiljuti märkas mees, et elektrikud on ümberkaudsele rahvale, mõistagi ka lastele, positiivseid emotsioone pakkunud kurepere kodu külmavereliselt posti otsast alla kukutanud ja lahkudes selle sinnasamasse vedelema jätnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles