Rakvere Võrkpalliklubi tunnistas võõrsil Saaremaa paremust

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi tunnistas võõrsil Saaremaa paremust.
Rakvere Võrkpalliklubi tunnistas võõrsil Saaremaa paremust. Foto: Meelis Meilbaum

Pühapäevases Credit24 meistriliiga mõõduvõtus jäi Rakvere VK Orissaare spordihallis 0:3 (geimid 22:25, 20:25, 22:25) alla Saaremaa Võrkpalliklubile.

Rakvere meeskonna resultatiivseimaks kerkis 12 punktiga (+3) Markus Uuskari. Rakvere vastuvõtt oli 56 protsenti, rünnak 38 protsenti, blokiga saadi kolm ja serviga kaks punkti (eksiti 12 servil).

Saaremaa ridades tõi Rauno Tamme 14 punkti (+10), 13 punkti (+6) lisas Siim Põlluäär ja 12 silma (+8) tõi Eddie Rivera. Saaremaa vastuvõtuprotsendiks kujunes 58, rünnakuid realiseeriti 48-protsendiliselt, blokipunkte kogunes 11 ja servipunkte kolm (eksiti 17 servil).

Rakvere peatreener Andres Toode tunnistas, et plaanis oli siiski geim või kaks endale võtta, kuid omavigade suur hulk ajas plaani lörri. "Me ei suutnud kolmandas geimis edu hoida ja esimesed kaks lasime ette ära. Omavigu on palju. Saame kaitses kätte, aga ei realiseeri," märkis peatreener ja lisas, et proovis meestega eri asetusi ja peaaegu kõik said mängida. "Püüame final four'i minna. Vaatame, kellega kokku läheme. Siis on meeskond läbi ja lõhki teada ja tuntud," märkis ta.

Liigatabelis asub Saaremaa 39 punktiga teisel kohal, Rakvere on 25 punktiga seitsmes.

Homme võõrustavad rakverlased Kastani Arenal turniiritabeli kümnendat, OC Limbaži/MSĢ meeskonda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles