Rakvere linna aastalõpu ilutulestik tuleb kümnendat korda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetuse ilutulestik. Foto on illustreeriv.
Aastavahetuse ilutulestik. Foto on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linn on koos Rakvere ja piirkonna ettevõtjatega korraldamas kümnendat aastat järjest aastalõpu ilutulestikku.


Rakvere ilututulestiku korraldab Firestudio OÜ, kes organiseerib ilutulestikku toetatavate firmade ja üksikisikute annetused.

Ettevõtjad ja eraisikud, kes soovivad ilutulestikku toetada, saavad raha kanda ilutulestikufirma Firestudio OÜ arvelduskontole nr 1120049034 Swedbank.

Ilutulestiku suurus ja võimsus kujuneb vastavalt laekunud summale. Linnavalitsus annab ilutulestiku korraldamiseks n-ö seemneraha, mis on varasematel aastatel olnud umbes 10 000 krooni (640 eurot).

Kui suur ilutulestik tänavu tuleb ja kui palju see maksma läheb, on esialgu veel vara öelda. Ilutulestiku suurus ja võimsus kujuneb vastavalt laekunud summale.

Varasematel aastatel on olnud see umbes 100 000 krooni ringis. Vaatemängu korraldab ja seab kokku oma ala professionaal Steven Vaarmann Firestudio OÜ-st. Kavas on kasutada uusi tooteid ja efekte, et ilutulestikku oleks kaugemale näha ning sellest saaksid osa võimalikult paljud. Lõpus on kindlasti traditsiooniline "kuldvihm".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles