Veebruaris toimuval suurel reisimessil Tourest on esindatud 30 riiki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu olid messil kohal ka Aqva spaa massöörid.
Mullu olid messil kohal ka Aqva spaa massöörid. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tänavu 28. korda toimuval Baltimaade suurimal turismimessil Tourest on esindatud 533 eksponenti 30 riigist ja mess keskendub varasemast enam peredele.

Touresti korraldava Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL) peasekretäri Mariann Luguse sõnul areneb Tourest pidevalt ning pakub inimestele aasta-aastalt rohkem elamusi, ettekandeid ja reisipakkumisi. Mess toimub 8. kuni 10. veebruarini.

Messil osaleb 533 eksponenti 30 riigist. Uute sihtkohtadena on esindatud Guatemala ning Turks ja Caicos, populaarsematest sihtkohtadest leiab taas pakkumisi Türki, Kreekasse, Kanaari saartele, Kagu-Aasiasse, samuti on saadaval Euroopa linnapuhkused.

“Koostöös EAS-i turismiarenduskeskusega korraldatavas “Puhka Eestis!” hallis on väljas kõik Eesti maakonnad koos üle 300 turismiettevõtte ja -atraktsiooniga, mis tutvustavad oma piirkonna puhkusevõimalusi. Loomulikult leiab külastaja siit ka kodumaised spaad. Eesti siseturism lööb aasta-aastalt uusi rekordeid ning näeme alati külastajate suurt huvi just puhkamisvõimaluste vastu Eestis,” rääkis Lugus.

Eelmisel aastal toimu-nud Tourestil käis kolme päeva jooksul üle 30 000 ­inimese. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles