Suusamaraton otsib abilisi jooki jagama

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui suusamaratoni distantsil saavad võistlejad end tavaliselt kosutada spordijoogi ja energiat andvate näksidega, siis finišis ootab igaüht tavapäraselt rammus supp.
Kui suusamaratoni distantsil saavad võistlejad end tavaliselt kosutada spordijoogi ja energiat andvate näksidega, siis finišis ootab igaüht tavapäraselt rammus supp. Foto: Meelis Meilbaum

Laupäeval toimuva Tamsalu–Neeruti suusamaratoni korraldajad vajavad vabatahtlikke abikäsi.

Peakorraldaja Vahur Leemets lausus, et mitmesuguseid ülesandeid täitvad ja võistlejaid rajal abistavad inimesed saavad eelkõige anda oma panuse suurürituse õnnestumisse Pariisi ja Naistevälja teeninduspunktis, kus tuleb valmis segada spordijook ning hoolitseda, et näksilaud oleks kaetud. “Tööpäev” algab kell 9 ja kestab seitse tundi. Vastutasuks saavad abilised kõhutäiteks kuuma suppi, õhetavad põsed ja rahulolutunde.

Eilse seisuga oli suusamaratonile end kirja pannud üle kolmesaja võistleja. Prognoositakse poole tuhande suusataja osavõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles