Rakvere bussifirma valiti rahvamajade sõbraks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Ambus leiab omanimelise bussifirma töö korraldamise ja bussirooli keeramise kõrvalt aega tegeleda hobidega, mõistagi on need seotud tehnikaga.
Kaido Ambus leiab omanimelise bussifirma töö korraldamise ja bussirooli keeramise kõrvalt aega tegeleda hobidega, mõistagi on need seotud tehnikaga. Foto: Marianne Loorents

Saaremaal Tornimäel toimunud Eesti rahvamajade tunnustusüritusel “Kaheksakand” pälvis kuue nominendi hulgas aasta koostööpartneri austava tiitli Kaido Ambusele kuuluv bussiettevõte A.K. Renditeenuste osaühing.

“Lääne-Virumaa rahvamajade juhid tegid ikka kambaka ära,” lausus Ambus laureaadiks valimist kommenteerides naljatamisi. Ta lisas, et sõite on maakonna kultuurikorraldajatega tehtud aegade jooksul palju ning selles suhtes polnud mingi erand ka möödunud aasta. Auhinna võttis Tornimäe rahvamajas vastu läänevirulaste esinduse sinna sõidutanud Kaido Ambuse poeg Kevin.

Meeleolukal üritusel osales ligi paarsada inimest. Sissejuhatuse eest kandsid hoolt Salme vallateatri näitlejad, kes esitasid katkendi läänevirulasest näitekirjaniku Urmas Lennuki lüüriliselt Saaremaast ja saarlastest rääkivast näidendist “Igavene kapten”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles