Kiri: Rakvere haiglas olete ravitud ja hoitud parimal võimalikul viisil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri lugejalt.
Kiri lugejalt. Foto: Kamilla Selina Lepik

Jõulude eel saatsime viimsele teekonnale oma kalli ema, vanaema ja ämma Marta, kellel vanust Eesti riigiga pea sama palju. Nüüd, mil lahkumisvalu leevenemas, täname avalikult Rakvere haiglat, mille tööd ja toimetamisi nägime Marta tervise eest hoolt kandes ligidalt enam kui aasta vältel. Tunnistame siinkohas siiralt: kogesime vaid kiiduväärset.

Nägime, et Rakvere haiglas töötavad head spetsialistid: arstid, parameedikud, südamlikud sotsiaaltöötajad ja hoolivad õed, hooldajad. Ka kõige kriitilisemates olukordades olid nad Martale ja meile igakülgseks abiks. Tagasid ravi, andsid nõu, leevendasid oma kogemustele tuginedes muret ja jagasid tröösti, tegid paljut sedagi hoolivat, mis otseselt nende töökohustus pole.

Kogesime näiteks, kuidas Marta oskas silmade särades hinnata, kui tema öökapil olev plaadimasin oli vaikselt mängima pandud ja sealt kõlasid Georg Otsa ja Raimond Valgre unustamatud meloodiad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles