Pinksinaised andsid vastastele hagu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikooli õpilane Raili Nurga (paremal) on oma 13 eluaastaga Aseri Spordiklubi naiskonna noorim mängija.
Rakvere spordikooli õpilane Raili Nurga (paremal) on oma 13 eluaastaga Aseri Spordiklubi naiskonna noorim mängija. Foto: Meelis Meilbaum

Aseri Spordiklubi naiskond on Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel jätkuvalt tabeli tipus. Viimati Tallinnas mängitud kolmandal etapil alistati kolm vastast: Tallinna Nõmme Spordiklubi ja Pärnu-Jaagupi Lauatenniseklubi ühesuguse skooriga 4:1 ning pealinna klubi Spinmaster 4:0.

Tiimi esimese numbri rollis oli noor Läti talent Sabina Musajeva, teist reketit mängis rakverlanna Raili Nurga ja kolmandat ühtlasi treenerina tegutsev ülikogenud Tatjana Tšistjakova. Seejuures kallutas 15-aastane Musajeva enda kasuks kõik viis üksikmängu ning oli osaline ka kõigis kolmes paarismängu võidus.

Naiskonna teine juhendaja, Rakvere spordikooli treener Kristo Kauküla lausus, et ehkki koosseisust puudusid seekord Reelica Hanson, kes harjutab ja õpib Rootsis, ning treeningul jalga väänanud Kristina Andrejeva, ei jäetud turniiritabeli kolme nõrgemaga kohtudes midagi juhuse hooleks.

Kolmel etapil peetud üheksa matši järel on Aseri Spordiklubil täisedu, 18 punkti. Seitsme naiskonna konkurentsis järgnevad võrdselt 16 punkti kogunud Maardu LTK, LTK Narova ja LTK Kalev. Meistrivõistluste viimane, neljas etapp mängitakse märtsis Aseris ja finaalturniir mais Tallinnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles