Erakondade esindajad noorte otsustajate terava pilgu all

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavalitsuse valges saalis olid vastamisi riigikokku kandideerivad poliitikud ja noored, kes kuulasid nende lahendusi põletavatele probleemidele.
Rakvere linnavalitsuse valges saalis olid vastamisi riigikokku kandideerivad poliitikud ja noored, kes kuulasid nende lahendusi põletavatele probleemidele. Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäeval ei vaadanud poliitikud noortest mööda. Nad pidid neile silma vaatama. Rakvere linnavalitsuse valges saalis valgustasid noori ja püüdsid neid enda poole meelitada riigikokku kandideerivad poliitikud. See oli noorte kaasamisprojekt “Noored otsustajad”.

Kuidas homse Eesti üle otsustajatele rääkida poliitikast? Kas kutsuda nad kahetunnisele väitlusele, kus diskuteerivad vaid poliitikud omavahel? On abi sellest, kui jagada šokolaadi, pastakaid ja ajalehti? Näidata 45 minutit e-külalistundi?

Kohtumine näis parim variant, sest just niimoodi püüdis 18-aastaseid ja vanemaid neide ja noormehi vali-mind-meestest koosnev seltskond endaga haarata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles