Korvpallitiim Rakvere Spordikool / Tarvas seilab tiitlivõistlustel võidulainel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Ristna (palliga) kostitas külalisi 24 punktiga.
Karl Ristna (palliga) kostitas külalisi 24 punktiga. Foto: Ain Liiva

Eesti kuni 14-aastaste poiste korvpalli meistrivõistlustel on turniiritabeli esimene positsioon meeskonna Rakvere Spordikool / Tarvas päralt.

Rakverlased alistasid pühapäeval Rahu hallis toimunud esimese divisjoni matšis ühe lähikonkurendi, Soku KK / SK Nord 1 tiimi 84:64 (poolaeg 43:32). Ühtlasi pikendati sellega põhiturniiril kaotuseta kohtumiste seeria seitsmemänguliseks.

Karl Ristna kostitas külalisi 24, Oliver Balõtsev 21, Teiren Tõld 16 ja Georg-Richard Aare 13 punktiga. Vastaste parimatena viskasid Andero Piperal ja Henri-Thor Parve võrdselt 21 punkti.

Nüüd on esimeses divisjonis esimene ring mängitud. “Praegu oleme suutnud veel olla kaotuseta, poisid on tublid olnud, aga pikk tee on veel minna, võtame mängu kaupa, kevadeks on siis näha, kaugele jõuame,” rääkis treener Tõnis Putko.

Meistrivõistluste esimese ringi ehk seitsme kohtumise järel on tiimi Rakvere Spordikool / Tarvas järel turniiritabeli teisel real Tartu Ülikooli KK kuue, kolmandal Tiit Soku KK / SK Nord 1 viie ja neljandal Keila KK nelja võiduga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles