Esiliiga võrkpallitiim ei vääratanud ja skooris kuus võidupunkti

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel jättis Eesti esiliigas jõudu prooviv BMF/Rakvere Võrkpalliklubi kahes kohtumises vastase geimivõiduta.
Nädalavahetusel jättis Eesti esiliigas jõudu prooviv BMF/Rakvere Võrkpalliklubi kahes kohtumises vastase geimivõiduta. Foto: Vladislav Musakko

Nädalavahetusel jättis Eesti esiliigas jõudu prooviv BMF / Rakvere Võrkpalliklubi kahes kohtumises vastase geimivõiduta.

Laupäeval jäi Tallinna SK oma kodusaalis rakverlastele alla geimidega 17:25, 23:25, 8:25. Pühapäeval näitas Virumaa tiim koduses Rahu hallis 25:20, 25:12, 25:16 ülemvõimu meeskonna Liider / Rae vald üle. 15 punktiga osutus Rakvere esinduse resultatiivseimaks Tony Tammiksaar. Kaarel Pomerants panustas võitu 12 punkti.

Peatreener Mehis Täpp tõdes, et kuna vastased olid tabeli alumise poole meeskonnad, oli kuus võidupunkti kohustuslik. “Olen rahul, et mängisime oma välja ja tegime ära asjad, mis pidime tegema. Kogu võistkonda peab kiitma, et mängujoonisest peeti kinni ja tehti kokkulepitud asjad ära,” kõneles Täpp. Eraldi kiidusõnu pälvis temalt noormängija Tony Tammiksaar, kes mängis oma taseme kõige paremini välja. “See oli ka sidemängija Kaspar Pomerantsi üks parimaid nädalavahetusi,” lisas treener.

Rakvere meeskond on 12 võidu ja nelja kaotusega kogunud 36 punkti ning asub turniiritabeli kolmandal kohal. Vaid võite tunnistanud Tallinna Ülikool on 46 punktiga esimesel kohal. Praegu teist kohta hoidval LotusTimber / Neemeco SK-l on kogunenud 37 punkti.

Pühapäeval võõrustab rakverlasi turniiritabeli viies, TalTech/Kiili meeskond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles