Mihkel Holzmann püsib mitmevõistluses

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakverlase Mihkel Holzmanni debüüt noorsoo vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel kulges raskelt, kuid püssi ei kavatse noormees veel põõsasse visata.
Rakverlase Mihkel Holzmanni debüüt noorsoo vanuseklassi Eesti meistrivõistlustel kulges raskelt, kuid püssi ei kavatse noormees veel põõsasse visata. Foto: Marko Mumm

Kevadel Rakvere reaalgümnaasiumi lõpetanud ja sisekaitseakadeemiasse õppima siirdunud kergejõustiklane Mihkel Holzmann võistles läinud nädalalõpul rahvusvahelisel mitmevõistlusel Tallinnas. Tugevatasemelise jõuproovi raames selgitati ühtlasi Eesti tänavused sisemeistrid.

Möödunud hooajal veel juunioride hulka kuulunud 19-aastase Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlase esimene võistlus täiskasvanute võistlusvahenditega andis talle noorsoo vanuseklassis (kuni 23-aastased) 4572 punktiga pronksmedali. Rakverlast edestasid Risto Lillemets (5749 p, KJK Saare) ja Karl Erik Nazarov (5437 p, Audentese SK).

Holzmann jooksis 60 meetrit ajaga 7,48 sekundit, hüppas kaugust 6,58 meetrit, tõukas kuuli 8,89 meetrit, ületas kõrgushüppes ühe meetri ja 83 sentimeetrit, jooksis 60 meetrit tõkkeid ajaga 9,20 sekundit, ületas teivashüppes kolm meetrit ja 99 sentimeetrit ning jooksis lõpetuseks 1000 meetrit ajaga 2.51,62.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles