Kadrina saalijalgpallurid lõid Äksis hunte

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Kadrina võitis tiimi Äksi Wolves ning hoiab turniiritabelis teist kohta.
SK Kadrina võitis tiimi Äksi Wolves ning hoiab turniiritabelis teist kohta. Foto: Erakogu

SK Kadrina saalijalgpallurid käisid nädalavahetusel külas Tabiveres, kus lõid Eesti saalijalgpalli teise liiga mõõduvõtus 19:11 meeskonda FC Äksi Wolves.

Mängu algus oli Kadrina poolt vaadates ideaalne: ühe minutiga mindi 2:0 juhtima. Vastane ärkas ning 11. minutiks oli Kadrina ise jäänud tagaajaja rolli. Poolaja lõpus suutis Kadrina meeskond kaitse pidama saada ning minimaalse võidu võtta.

Teisel poolajal löödi mängus väravaid igale maitsele: ristnurka, väravavahi jalge vahelt ja postipõrkest.

Kadrina väravate eest kandsid hoolt Janno Abner (4 väravat), Kristo Remmelgas (4), Reio Mändla (3), Keijo Õunapu (2), Taavi Küngas (2), Erkki Alak (2), Riho Remmelgas (1) ja ühe värava lõid vastased oma väravasse ise.

Kadrina mängumees Reio Mändla tõdes, et kummagi meeskonna poolt vaadatuna ei olnud tegemist just kõige ladusama mänguga. “Aga see-eest oli väravaid, mida vaadata,” lisas ta.

Saalijalgpalli teise liiga võidu on voor enne lõppu juba kindlustanud Jõgeva SK Noorus-96, kuid hõbeda ja pronksi saajad on veel lahtised. Praegu on esikolmikul kolmepunktised vahed. Kadrina SK on turniiritabelis teisel kohal.

Hooaja viimane mäng on Kadrina SK-l reede õhtul Narvas, kui sõidetakse külla Narva United U19 meeskonnale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles