Debatil hiilgas igaüks oma liistudega

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina raamatukogus istuti debatilaua taga tihedalt õlg õla kõrval, nii et suuremad mehed nihkusid aeg-ajalt tagumisse ritta käsi sirutama. Vasakult: Marko Pomerants, Annes Naan, Siret Kotka-Repinski, Tanel Tarkmees, Indrek Saar, Taavi Rõivas, Lauri Klein ja Pavo Raudsepp. Kohtumist modereeris ajakirjanik Rein Sikk (paremal nurgas).
Kadrina raamatukogus istuti debatilaua taga tihedalt õlg õla kõrval, nii et suuremad mehed nihkusid aeg-ajalt tagumisse ritta käsi sirutama. Vasakult: Marko Pomerants, Annes Naan, Siret Kotka-Repinski, Tanel Tarkmees, Indrek Saar, Taavi Rõivas, Lauri Klein ja Pavo Raudsepp. Kohtumist modereeris ajakirjanik Rein Sikk (paremal nurgas). Foto: Meelis Meilbaum

Teisipäeva õhtu. Kadrina raamatukogu saalis kajab aplaus. Keskerakondlane Siret Kotka-Repinski on just saanud maha lubadusega, et viimaks ehitatakse Rõmeda ja Viitna vahele kergliiklustee.

Rõmedal asuvat šašlõkibaari ja Viitna küla ühendav kergliiklustee on paljudele Kadrina valla ääremaa elanikele aastatepikkune südameasi, sestap läksid kindla peale välja need riigikokku pürgijaid, kes lubadustes kergliiklustee rajamiseks ühtegi takistust ei näinud.

Plaanitav kergliiklustee pakuks rõõmu ka Kotka-Repinski sotsiaaldemokraadist vastaskandidaadile Indrek Saarele, kuid tema hinnangul on sellele projektile rahastust siiski raske leida. Kotka-Repinski sõnul pole raha probleemiks. “Leidsime nelisada tuhat eurot Vinni vallale, leiame ka Kadrina vallale, kui vaid tahtmist on,” oli poliitik optimistlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles