Kadrinas tõsteti lasteaedade ja kunstidekooli õpetajate palka

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina lasteaia Sipsik pedagoogid tundsid rõõmu uuenenud õueala üle, nüüd annab põhjust rõõmustada palgatõus.
Kadrina lasteaia Sipsik pedagoogid tundsid rõõmu uuenenud õueala üle, nüüd annab põhjust rõõmustada palgatõus. Foto: Kadrina valla fotoveeb

Kadrina vallavolikogu tõstis omavalitsuse kahe koolieelse lasteasutuse, Kadrina lasteaia Sipsik ja Vohnja lasteaed-algkooli õpetajate töötasu 1125 eurole kuus. Magistrikraadiga või sellega võrdsustatud tasemega õpetaja igakuise töötasu alammäär tõusis neis 1250 eurole.

Samuti kehtestati uued töötasu alammäärad Kadrina kunstidekoolis, kus täiskohaga õpetaja või õpetaja-ringijuht saab alates aasta algusest 1125 ja sama huvikooli magistrikraadiga või sellega võrdsustatud tasemega õpetaja ning õpetaja-ringijuht 1250 eurot kuus.

Rahandusministeeriumi esialgse prognoosi kohaselt eraldatakse Kadrina vallavalitsusele koolieelsete lasteasutuste õpetajate tööjõukulude toetuseks 47 000 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles