Rohelised räägivad rahvastikust ja tervishoiust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheliste logo.
Roheliste logo. Foto: logo

Saime seitsmekesi kokku, et viia Toompeale rõhutatult säästlikku, kestlikkusele orienteeritud mõtteviisi. Olen ise olnud sellele pühendunud nii Rakvere linnapea ametis kui ka Eesti Korteriühistute Liidus ja nii see jätkub ka riigikogus, kui te mu sinna valite. Sedasama võin öelda oma kaaskandidaatide kohta. Eks kõigil meil ole oma rõhuasetused, kuid peamine on ühisosa. Teadagi roheline!

Andres Jaadla, Erakonnna Eestimaa Rohelised esinumber Lääne-Virumaal

JAANUS NURMOJA: maagiline 2035 ja suurelt unistamise ebapopulaarne, ent vajalik töö

Samal ajal kui meie igapäevapoliitikud toimetavad ja nelja aasta kaupa midagi lubavad, tegutsevad kusagil siinsamas ka ülehomsest mõtlejad, et koostada Eestile uus arengustrateegia. Kuni aastani 2035. Kui siin keegi teeb päris tööd parema tuleviku otsingul, siis just nemad. Ärgu aetagu sassi – jutt pole end pika plaani sildiga ehtinud seltskonnast, kes küll räägib Eesti 200 aasta juubelist, kuid samas välistab oma manifestis juba eos võimaluse, et eestlastele ebasoodsaid demograafilisi protsesse oleks võimalik soodsaks pöörata. Fatalistlikul paratamatuse mantral pole midagi ühist reaalsustajuga, küll aga sarnaneb see hea stsenaariumi vältimise sooviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles