Tapa käsipallurid hakkasid liidrile südilt vastu

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel vandus SK Tapa Eesti meistriliiga käsipallikohtumises võõral väljakul 20:26 alla HC Kehra/Horizon Pulp&Paper meeskonnale.
Reedel vandus SK Tapa Eesti meistriliiga käsipallikohtumises võõral väljakul 20:26 alla HC Kehra/Horizon Pulp&Paper meeskonnale. Foto: Vladislav Musakko

Reedel vandus SK Tapa Eesti meistriliiga käsipallikohtumises võõral väljakul napilt, 20:26 (poolaeg 10:15) alla turniiritabeli liidrile, HC Kehra / Horizon Pulp & Paper meeskonnale.

Kehral puudus reedel üks võtmemängijatest, Kaspar Lees, ent samas saadi vigastuspausilt rivvi Janar Mägi, kes kohtumises ka skoori avas. Tasavägine mäng kestis kümmekond minutit, kuid Tapa ei pääsenud kordagi juhtima.

Tapa võitles hästi – Marten Saar tabas kaks korda, Vahur Oolup korra – ning vahe oli 22. minutil jälle minimaalne, 10:9. Mikola Naum tapalaste väravasuul tõrjus oma pikaaegse koduklubi vastu juba teise karistusviske, ent viigini külalised ei jõudnud. Hoopis Kehra tegi avapoolajale tõhusa lõpuspurdi ning läks pausile 15:10 eduseisus.

Kehra suurendas teise pooltunni algul edu, aga Tapat tuntakse kui tiimi, kes alla ei anna. Elmu Koppelmanni hoolealused tegid 5:1 vahespurdi ning pärast Ivary Volkovi kolme järjestikust väravat oli viimase veerandtunni algul seis 18:15. Lähemale Tapa ei jõudnud, ehkki veel kaheksa minutit enne lõpuvilet oldi taga vaid kolme silmaga.

Tapalt olid täpsemad Saar kuue, Oolup viie ja Gert Trofimov nelja tabamusega. Volkov viskas kolm, Robert Hiiemaa ja Marek Puieräst kumbki ühe värava.

Tapa on turniiritabelis kaheksa meeskonna konkurentsis seitsmendal kohal. Homme läheb SK Tapa võõrsil vastamisi tiimiga Viljandi HC. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles