Vinni võistkond edestas teatemaratonis tippe

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu teatemaratonil sõitis Vinni valla võistkond (Andrus Lein, Roland Toome, Madis Sildvee ja Margus Rõuk) välja 5. koha.
Tartu teatemaratonil sõitis Vinni valla võistkond (Andrus Lein, Roland Toome, Madis Sildvee ja Margus Rõuk) välja 5. koha. Foto: Andrus Lein

Kõval tasemel suusamehi on Vinni vallas nii palju, et tugeva teatetiimi kokku ajamine ei tekitanud mingit raskust. Paaril suusamehel ei andnud tunda ka eelmisel päeval läbitud Tallinna suusamaraton.

Vinni valla võistkonda kuulusid Andrus Lein, Roland Toome, Madis Sildvee ja Margus Rõuk. 12 + 20 + 14,6 + 16,4 kilomeetri pikkusel teatemaratonil kujunes meeste lõpuajaks 2.55.02 ning see andis neile tasuks väga tubli viienda koha.

Lein tõdes, et Vinni vallas on häid spordimehi nii palju, et vabalt oleks teisegi korraliku esinduse välja võinud panna. Tiimi kokkupanekul siiski katsevõistlust korraldada ei olnud vaja. Teatemaratonil tasus Leini sõnul kindlasti käia, sest sai juba aimu, mis tuleval nädalavahetusel Tartu maratonil ees ootab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles