Riigikokku pürgija pisteti trellide taha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abipolitseinik Aare Veedla sai Vinni vallavanemalt Rauno Võrnolt tahvelarvuti, mille vahendusel saab reaalajas vaadata turvakaamerate pilti.
Abipolitseinik Aare Veedla sai Vinni vallavanemalt Rauno Võrnolt tahvelarvuti, mille vahendusel saab reaalajas vaadata turvakaamerate pilti. Foto: Hilje Pakkanen

Kolmapäeval pidasid politsei sisekontrollibüroo ametnikud kuriteos kahtlustatavana kinni kolm Lääne-Virumaalt pärit abipolitseinikku, kellest üks on maakonna abipolitseinike musternäidis Aare Veedla.

Viru ringkonnaprokuratuurist edastati, et kahtlustuse kohaselt varastasid 47-aastane (Aare Veedla – toim.) ja 29-aastane mees eelmise aasta 26. detsembril rajakaamera. Kahju tekitati 400 euro eest. Veel kahtlustatakse Veedlat arvutisüsteemile ebaseaduslikult juurdepääsu hankimisele kihutamises ja arvutiandmetesse sekkumisele kihutamises. 32-aastasele mehele esitati kahtlustus arvutisüsteemile ebaseaduslikult juurdepääsu hankimises ja arvutiandmetesse sekkumises.

Aare Veedla töötab Rakvere täiskasvanute gümnaasiumis, 2014. aastal valiti ta aasta klassijuhatajaks, mees on juhtinud Rakvere linna jalgrattapatrulli, osalenud linna turvalisuse ja kriminaalpreventsiooni komisjoni töös, ta on kaitseliitlane ja kandideerib Erakonna Eestimaa Rohelised nimekirjas riigikokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles