Marilyn Kerro - selgelt nägev ema

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Marilyn Kerro oma Rakvere poes.
Selgeltnägija Marilyn Kerro oma Rakvere poes. Foto: Meelis Meilbaum

Marilyn. Läbi helesinise ekraani on selle kauni naise maagilist silmavaadet kogenud miljonid. Kui üle poole aasta tagasi nägi Marilyn Kerro esimest korda oma poega, settis kõik – ta kolis norralasest mehega Rakveresse ja tähtsaks sai pisikesega kooskasvamine.

Väikelinn. Kell näitab kaks pärastlõunal. Selgeltnägija, müstikapoodide Mecca omanik Marilyn Kerro (30) istub Rakvere poes veidi kuningliku moega tugitoolis, pisike Kaius William (kaheksa kuud) süles. Nad vestlevad. Nõndamoodi nagu väikesele ja suurele lembijale kohane. Lapsele ja emale. Juttu jätkub, vilkalt ujuvad kalad ja häälekalt vadistavad linnud lisavad pisikesse hubasesse tuppa eluimet, toa keskel sirgub uhke võraga puu.

Sedasi, nagu ütleb ema: “Kallis poja”, ei lausu väikesele poisile keegi teine. Marilyn Kerrole sobib emadus. Väga. Valgus viskab ebamaist helki, jättes ühtäkki mulje, justkui tegu oleks mõne Madalmaade kunstniku maaliga. Madonna lapsega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles