Esinumbrid pakuvad lahendusi elu parandamiseks Lääne-Virumaal

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida teha selleks, et needki vähesed lapsed, kes sünnivad, suuremaks sirgudes siit minema ei jookseks?
Mida teha selleks, et needki vähesed lapsed, kes sünnivad, suuremaks sirgudes siit minema ei jookseks? Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Milline on Lääne-Virumaa põletavaim probleem? On selleks arstiabi kehv kättesaadavus, madalad palgad või hoopis midagi muud? Ja kuidas seda lahendada? Esinumbrid teavad.

Vähemalt riigikogusse pürgivate täisnimekirjade esinumbrite arvates on meie maakonna kõige suurem probleem madal sündimus ja sellega kaasnev elanikkonna vähenemine. Seda meelt on pooled esinumbritest: Annes Naan (Eesti 200), Marko Pomerants (Isamaa), Anti Poolamets (EKRE) ja Pavo Raudsepp (vabaerakond).

Siret Kotka-Repinski (keskerakond) peab kõige olulisemaks mureks maal elamise kallidust, Taavi Rõivas (reformierakond) arstiabi kehva kättesaadavust, Indrek Saar (SDE) tasuvate töökohtade puudumist ja Andres Jaadla (rohelised) töökohtade hoidmist ja vastutustundliku ettevõtluse loomist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles