Rakvere Võrkpalliklubi tegi kodusaalis Selver Tallinnale tuule alla

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Credit24 meistriliiga mõõduvõtul oli Rakvere Võrkpalliklubi laupäeval kodusaalis kindlalt, 3:0 parem Selver Tallinna meeskonnast.
Credit24 meistriliiga mõõduvõtul oli Rakvere Võrkpalliklubi laupäeval kodusaalis kindlalt, 3:0 parem Selver Tallinna meeskonnast. Foto: Meelis Meilbaum

Credit24 meistriliiga mõõduvõtul oli Rakvere Võrkpalliklubi laupäeval kodusaalis kindlalt, 3:0 (geimid 25:21, 25:18, 25:23) parem Selver Tallinna meeskonnast.

Rakverlastest skooris Taavi Nõmmistu 23 ja Andris Õunpuu 10 punkti. Punktiarvet kasvatasid veel Tanel Uusküla (9 punkti), Reimo Rannar (7 punkti) ning Joonas Popman (6 punkti).

Selveri resultatiivseim oli Timo Lõhmus 14 punktiga.

Rakvere meeskonna peatreener Andres Toode tunnistas, et võitu oli väga vaja ja mehed tõmbasid ennast kohe käima.

“Poisid olid väga tublid ja mängisid ilusti kõik kohad välja,” kiitis treener ja lisas, et väga hea oli Tanel Uusküla ja Ronald Järv tegi korralikud tõsted. “Diagonaal Taavi Nõmmistu oli kohutavalt heas vormis. Keegi ei andnud kuskilt järele,” nentis Andres Toode.

Kõik trumbid mängis Selver Rakverele ise kätte. “Ta võttis Pärnu käest punkti ja kindlustas endale viienda koha. Meie tahtsime väga kuuendaks tulla,” ütles rakverlaste tüür.

Kuues koht tagas play-off’i vastaseks Riia. Kui Rakvere oleks turniiritabelis Selverist ette läinud, oleks tulnud Virumaa meeskonnal veerandfinaalis Pärnuga piike murda.

“Terve meeskond ja mina arvame, et meil on kergem Riiaga mängida. Eelmisel aastal mängisid veerandfinaalis samuti kolmas ja kuues koht ning kuues sai edasi. See on meil ka sel aastal plaanis,” kõneles Toode.

Võiduga kindlustas Rakvere Võrkpalliklubi liigas kuuenda koha.

Neljapäeval kohtuvad rakverlased kodusel Kastani Arenal play-off’is liiga kolmanda meeskonna Riia Tehnikaülikooliga. Mängitakse kahe võiduni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles