Maakonna ralliajaloos algas uus peatükk

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi rallil omas tempos ja targalt sõitnud Roland Poom (väikesel pildil) – Ken Järveoja jäid ralli võitjatest Kristensson–Appleskogist maha minuti ja 31,2 sekundiga.
Rootsi rallil omas tempos ja targalt sõitnud Roland Poom (väikesel pildil) – Ken Järveoja jäid ralli võitjatest Kristensson–Appleskogist maha minuti ja 31,2 sekundiga. Foto: Ray Põder

Samal ajal kui kõik Eesti rallisõbrad rõõmustavad Ott Tänaku ja Martin Järveoja üle, kes triumfeerisid Rootsi rallil, on meie maakonna inimestel põhjust uhke olla Roland Poomi üle. Rakvere noormees tegi JWRC rallidebüüdi ning saavutas ülikõrge teise koha.

Rootsi rallil kogu nädalavahetuse omas tempos ja targalt sõitnud Roland Poom – Ken Järveoja jäid ralli võitjatest Kristensson–Appleskogist maha minuti ja 31,2 sekundiga. Kolmandana lõpetanud hispaanlasi Solans–Barreirot edestasid nad kahe minuti ja 38 sekundiga.

“Mega tunne! Sellist tulemust ei osanud enne rallit oodata,” ütles Poom ja tõdes, et ralli oli pikk ja väga keeruliste oludega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles