Abituriendid kutsuvad laste ronimisseinale hoogu andma

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumi 45. lennul on plaan kinkida koolile ronimissein. Abituriendid paluvad kõigil Hooandja keskkonnas projektile hoogu lisada.
Rakvere reaalgümnaasiumi 45. lennul on plaan kinkida koolile ronimissein. Abituriendid paluvad kõigil Hooandja keskkonnas projektile hoogu lisada. Foto: Erakogu

Rakvere reaalgümnaasiumi (RRG) sel kevadel lõpetavad 45. lennu noored otsustasid koolile kinkida ronimisseina. Abituriendid paluvad kõigil Hooandja keskkonnas projektile hoogu lisada.

RRG 12. klassi õpilane Aule-Merlin Vihlver rääkis, et plaan on ronimissein püstitada algklassilastele ja paigutada see kooli esimesele korrusele. “Õhtuti on sinna oodatud ka teised Rakvere linna lapsed,” ütles Vihlver.

Ronimissein on kaks ja pool meetrit kõrge ning kaheksa meetrit pikk. Ronimisseina jaoks kogutakse 3765 eurot, pehme rullmatt, mis pannakse seina ette, maksab lisaks 380 eurot. Kui juhtub, et raha koguneb rohkem, on plaan luua kooli liikumisrada. Kõiki annetajaid tänatakse nimeliselt kooli kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles