Rakvere artistidel jääb Iisraelis Eurovisioni laval esinemata

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Kadak, kes oli naishääl Victor Crone´i võidulaulule “Storm”, ilmselt tausta Iisraelis ei laula.
Saara Kadak, kes oli naishääl Victor Crone´i võidulaulule “Storm”, ilmselt tausta Iisraelis ei laula. Foto: Konstantin Sednev

Rakverega seotud artistid andsid laupäeval Saku Suurhallis toimunud Eesti Laulul endast kõik. Emily J ja xtra basicu esitatud magusvalusast igatsusest kantud “Hold Me Close” pidi alla vanduma Rootsi hurmuri Victor Crone’i lauldud “Stormile”, mille aitas võidule Rakvere teatri näitleja Saara Kadak. Ometi kumbki naistest ilmselt Iisraelis üles ei astu.

Aasta viimane kuu on alguses, kui näitlejanna Saara Kadakule helistab Eesti üks andekamaid ja tuntumaid laululoojast produtsente Stig Rästa. Kadak on tippvormis, ta valmistub “Su nägu kõlab tuttavalt” suurejoonelise kuldse hooaja finaaliks, mille ta Rootsi maailmakuulsa ansambli ABBA hitiga võitjast, kes saab kõik, ka kinni paneb.

Rästa teeb Kadakule ettepaneku tulla tausta laulma Eesti Laulul osalevale Victor Crone’ile. Saara Kadak sobib suurepäraselt veidi tumedat verd, meheliku, üldsegi mitte eestlasliku tüübi kõrvale. Ideel on jumet: tundmatu lembelaulik koos kõigi armastatud ingelliku näitlejaga on suurepärane kooslus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles