Rakvere abilinnapea: "Võitleme libedusega täiega"

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna päeval tegid linlased Rakveres Pikal tänaval eeskujulikult libedustõrjet. 
Täna päeval tegid linlased Rakveres Pikal tänaval eeskujulikult libedustõrjet. Foto: Vladislav Musakko

Rakvere ülilibedate kõnniteede üle nurisevate linlaste kirju laekub Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paabu postkasti iga päev. Abilinnapea ütles, et inimeste pahameel on õigustatud, kuid linnaametnikud ei istu tegevuseta. "Võitleme libedusega täiega," sõnas Neeme-Jaak Paap.

Tema sõnutsi on Rakvere Linnahoolduse OÜ ülesanne hoolitseda valdava osa kergliiklusteede, avalike parklate ja bussiootekohtade eest. "Nendes peab olema tehtud libedustõrje," ütles Paap.

Erakinnistute tegematajätmiste kohta nentis ta, et nendega on probleemid suured. "Meie järelevalve käib neid kontrollimas. On väga eeskujulikke kinnistuomanikke, kuid ka neid, kes ei hoolda üldse, ja seal on tõsine libedus. Need on peavalu," sõnas Paap.

Abilinnapea ütles, et linna teedeinsener ja ta ise on käinud tänagi vaatamas kõnniteede seisukorda. "Ma pole praeguse olukorraga rahul," sõnas ta. Seisu püütakse parandada. "Kildu on küll pandud, kuid see on ära sulanud. Palusin veelkord kõik üle killutada. Seda tehakse üle kogu linna," rääkis Neeme-Jaak Paap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles