1. märtsist muutuvad rongist ostetavate piletite soodustused

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 1. märtsist saab sõidukaardiga 10 protsenti piletiostusoodustust vaid piletimasinast ostes. Klienditeenindajalt ostes maksab pilet makseviisist olenemata täishinna. Küll kehtib veebist ostmisel kõikidele reisijatele jätkuvalt 15-protsendiline soodustus.
Alates 1. märtsist saab sõidukaardiga 10 protsenti piletiostusoodustust vaid piletimasinast ostes. Klienditeenindajalt ostes maksab pilet makseviisist olenemata täishinna. Küll kehtib veebist ostmisel kõikidele reisijatele jätkuvalt 15-protsendiline soodustus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alates 1. märtsist muutuvad Elroni sõidukaardiga ostetavate piletite soodustused. Senine sõidukaardiga piletiostu soodustus (10%) jääb rongis kehtima vaid piletimasinast ostes. Klienditeenindajalt ostes ei sõltu pileti hind makseviisist. Küll kehtib veebist ostmisel kõikidele reisijatele jätkuvalt 15-protsendiline soodustus.

Rongides olevad piletimasinad on nüüdseks töötanud veidi enam kui kuu ja neid kasutatakse üha enam – rohkem kui veerand inimestest, kes soovivad oma sõiduõiguse hankida rongist, teevad seda juba piletimasinat kasutades.

“Inimlikult ei ole klienditeenindajatel võimalik jõuda tipptunni ajal kõikide reisijateni. Kuna reisijate arv on aastate jooksul oluliselt kasvanud, on piletimüügi kõrval oluline, et klienditeenindajatel jääks aega ka klientide abistamisele, sõiduinfo jagamisele ning ka sõiduõiguse kontrollimisele – vaid nii saame veelgi tõsta enda rongiteenuse kvaliteeti,” rõhutas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Ta lisas, et võimalikult suur iseteeninduse osakaal on oluline nii pileti eest ise maksvate sõitjate kui ka tasuta sõitjate puhul.

Klienditeenindajad jäävad rongidesse ka edaspidi ning kontrollivad piletite olemasolu nagu seni.

“Jätkuvalt käivad ka arendustööd, et juba sel aastal saaks ka piletimasinas piletiostu eest tasuda pangakaardiga – see on kindlasti sellel aastal piletisüsteemi arenduses prioriteet. Seni saab tasuda masinas üksnes sõidukaardiga,” rääkis Kongo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles