Võrkpallitiim alistas kodusaalis Saaremaa

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval suurendas BMF/Rakvere Võrkpalliklubi kodusaalis võiduarvet, kui alistas Eesti esiliiga mõõduvõtus 3:1 (geimid 26:28, 25:17, 25:22, 27:25) Saaremaa meeskonna.
Pühapäeval suurendas BMF/Rakvere Võrkpalliklubi kodusaalis võiduarvet, kui alistas Eesti esiliiga mõõduvõtus 3:1 (geimid 26:28, 25:17, 25:22, 27:25) Saaremaa meeskonna. Foto: Vladislav Musakko

Pühapäeval suurendas BMF / Rakvere Võrkpalliklubi võiduarvet, kui alistas Eesti esiliiga mõõduvõtus 3:1 (geimid 26:28, 25:17, 25:22, 27:25) Saaremaa meeskonna.

Kaarel Pomerants kostitas vastaseid 22 punktiga, Tony Tammiksaar lisas 18 silma.

“Kaarel oli selle mängu võti,” kõneles peatreener Mehis Täpp ja lisas, et Kaarel Pomerants vedas oma tulemuslikkusega tiimi võidule.

Täpi sõnul üllatas vastane tasemega.

“Seal oli paar meest juures, keda eelmisel korral ei olnud. Nende mängukvaliteet oli palju parem. Mäng oli huvitav. Pidime väga kõvasti pingutama, et oma kolm punkti kätte saada,” rääkis rakverlaste eestvedaja.

1. märtsil võõrustab Rakvere järjekordses esiliiga mõõduvõtus tiimi Pärnu Spordikool / Võrkpalliklubi. 2. märtsil ootab Virumaa võistkonda aga juba hoopis teist masti vastane.

Siis minnakse Järveküla koolis vastamisi turniiritabeli liidri, Tallinna Ülikooli meeskonnaga, kes pole sel hooajal veel kordagi kaotuskibedust tunda saanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles