Kergejõustiklased sihivad tippvõistluse norme

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marleen Mülla ründab naiste teivashüppes nelja meetrit. Sisehooajal see kõrgus talle veel alistunud pole, kuid suvi ja välishooaeg koos uute võimalustega seisavad ees.
Marleen Mülla ründab naiste teivashüppes nelja meetrit. Sisehooajal see kõrgus talle veel alistunud pole, kuid suvi ja välishooaeg koos uute võimalustega seisavad ees. Foto: Tairo Lutter

Eesti täiskasvanute talvistel meistrivõistlustel kergejõustikus teenisid Rakvere KJK ViKe atleedid kolm medalit. Kõik need võideti kahepäevase mõõduvõtu teisel võistluspäeval.

Kaugushüppes oli heas hoos Lishanna Ilves, kelle kolmandal katsel kirja saadud tulemus kuus meetrit ja neli sentimeetrit vääris seekord hõbemedalit. Kulla pälvis Tähti Alver (Nõmme KJK), kelle hüpe kandus parimal katsel Ilvese omast 13 sentimeetrit kaugemale. Kaks paremat olid ühtlasi ainsad kuue meetri alistajad.

“Lishanna oli kuidagi väga heas seisus ja oli võimeline hüppama rohkem,” lausus Rakvere ViKe treener Jaak Vettik. Tema sõnutsi oli sama tunnistanud Lis­hanna Ilvese treener Mikk Joorits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles